Skønne Italienske steder til afholdelse af kurser og møder

Skønne Italienske steder til afholdelse af kurser og møder

 

Italien er på mange måder et ideelt land, når man skal vælge rejsemålet for næste kursus eller firmamøde. Italien har en stor variation og et bredt udvalg af lækre kursus- og mødecentre, så uanset om man søger et kursussted, der er smukt beliggende i Toscanas bløde bakker eller om man ønsker at opholde sig i en af de spændende byer, så kan Italien tilbyde det hele.

I Italien er der blandt italienske firmaer tradition for at man afholder sine kurser og møder udenfor firmaets kontorer. Den store lokale interesse for kursus- og mødeaktiviteter betyder at de fleste byer og landområder i Italien råder over hoteller og konferencecentre med gode og velfungerende mødelokaler. I mange tilfælde er der tale om historiske steder, der er nænsomt restaureret med stor hensyntagen til bygningens historie og arkitektur, og disse omgivelser er ofte med til at gøre møderne og kurserne til en ekstra oplevelse.  Søger man et sted udenfor en storby, så findes der i Italien et meget stort udvalg af smukt beliggende vingårde, slotte, tidligere klostre og andre elegante historiske bygninger, som i dag er indrettet med smukke og velfungerende mødelokaler, gode hotelværelser og klassiske restauranter, hvor de kulinariske stolte traditioner er en vigtig faktor og giver næsten altid garanti for gode gastronomiske oplevelser.

Italiens byer kan også tilbyde mange gode kursus- og mødecentre, og uanset om man søger det professionelle og strømlinede kursuscenter i moderne stil eller afholde mødet i historiske og klassiske omgivelser, så har de Italienske byer det hele – og lidt til.

På GO-TO-ITALY’s kursuscentre i Italien er mulighederne i fritiden også en vigtig faktor, for der skal være hyggelige omgivelser, hvor der er plads til at kollegerne kan mødes under afslappede former i fritiden. Vi ser ofte at mange mødedeltagere har gode dialoger med kolleger og andre fagfolk, når man befinder sig langt hjemmefra og det er vores opgave at sørge for rammerne er til stede – vores rejsedeltagere udfylder rammerne. Samtidig gøres fritiden mere interessant, for nu er det jo pludselig muligt med f.eks. besøg på dejlige vingårde med vinsmagning eller f.eks. opleve nogle at verdens vidunderlige kunstværker eller den berømte arkitektur.

Når man så samtidig kommer til et land, der har så store kulinariske traditioner, en unik historie med rigtig mange attraktioner, så har man rammerne til et succesfuldt arrangement. Samtidig er der nu mange direkte fly til Italien fra Danmark, man kan på få timer nå de fleste af Italiens herligheder.

GO-TO-ITALY’s mangeårige erfaring med Italien, gør at vi i kan komme med relevante forslag og input til jeres næste arrangement. Vi kender Italien, kursuscentrene, hotellerne og alle de forhold der er fundamentale for et godt arrangement. Vi har gennem mange år arrangeret kursusrejserne i forbindelse med efteruddannelseskurser for bl.a. læger, advokater og revisorer ligesom GO-TO-ITALY har mere end 30 års erfaring i gruppe-arrangementer.